- každodenné pitie spomaľuje starnutie a hydratuje vašu pokožku
- pôsobí v tele ako antioxidant
- pomáha udržiavať správnu kyslosť alkalickej rovnováhy v tele
- pomáha zvýšiť vnútrobunkovú hydratáciu
- dopĺňa významné minerály
- stabilizuje a chráni bunky
- vyplavuje odpadové látky z tela, ktoré sa hromadia v bunkách
- bráni formovaniu voľných radikálov čím predchádza poškodeniu buniek
- pomáha posilniť imunitný systém a psychickú vnímavosť
- dodáva energiu a zvyšuje bdelosť
JAVA minerálna alkalická voda 1,5l
2.09 €
Jedinečná prírodná minerálna alkalická voda JAVA s pH 9,2!
- Nakúpte ešte za 89.00 € a získajte dopravu zdarma
Popis
Aj takto by sme mohli definovať prírodnú minerálnu alkalickú vodu JAVU, inak označovanú aj ako „Živá voda“. JAVA je jedinečná nielen svojim vysokým pH, ale aj svojou štruktúrou.
Vyznačuje sa obsahom dôležitých minerálnych látok a ďalšími vlastnosťami, ktoré prinášajú benefity pre Vaše zdravie.
Výhodou JAVY je proces stáčania bez pridania alebo odstránenia akýchkoľvek prísad. JAVA je voda priamo zo zdroja a vďaka svojim vlastnostiam a lahodnej chuti je perfektným doplnkom zdravej stravy.
“Ak dokážeme udržať správnu zásadito – kyslú rovnováhu v našom tele, takmer nikdy neochorieme.”
Stav prebytku kyselín v našom tele priamo spôsobuje či zhoršuje väčšinu nemocí, ktoré poznáme. Pokiaľ vieme nastoliť správny pomer kyselín a zásad v našom tele, je možnosť nápravy zdravotného stavu či dokonca úplné vyliečenie.
Najčastejším dôvodom acidózy čiže prekyslenia našej spoločnosti je predovšetkým vďaka strave, ktorá obsahuje príliš vysoký obsah kyselín v živočíšnych produktoch, ako sú mäso, vajcia a mliečne výrobky. Navyše jeme spracované potraviny, ako biela múka, cukor a pijeme nápoje produkujúce kyselinu, ako je káva a rôzne nealkoholické nápoje. Užívanie liekov a rovnako aj používanie umelých sladidiel, ktoré sú extrémne kyselinotvorné nám spôsobuje prekyslenie.
Jedna z najlepších vecí, ktoré môžeme urobiť preto aby sme odbúrali kyseliny z tela je upraviť si stravu a životný štýl.
Je potrebné si uvedomiť, že pre rovnováhu organizmu sú dôležité ako zásadotvorné, tak i kyselinotvorné potraviny. Musia však prevažovať zásadotvorné. Odporúča sa pomer 3:1