BULGUR S PARADAJKAMI A PAŽÍTKOU 250G VINCE
2.19 €
Pšeničný bulgur je vyrábaný namáčaním a sušením pšenice. Pri tomto procese dochádza k premene škrobov na cukor a tým sa stáva zrno ľahko stráviteľným a vystupuje jeho nezameniteľná, ľahko oriešková-obilná chuť.
Prečo je bulgur zdravý?
U bulguru sa cení jeho jednoduchá príprava, oriešková chuť, ľahká stráviteľnosť, vysoká nutričná hodnota a vysoký obsah vlákniny, sacharidov, vitamínov – najmä vitamínu A a nízky obsah tuku. Je bohatý na fosfor, horčík, selén a železo. Čo sa týka zdravotných benefitov pre ľudské telo, tak vláknina obsiahnutá v bulgure podporuje správnu činnosť čriev a nervovej sústavy. Znižuje napr. chuť na sladké a dokáže skvele zasýtiť. Pomáha urýchľovať metabolizmus a pomáha detoxikovať hrubé črevo
- Nakúpte ešte za 89.00 € a získajte dopravu zdarma
Popis
NÁVOD NA PRÍPRAVU: 1 šálku bulguru zalejeme 2 šálkami vriacej vody pridáme trošku olivového oleja a zakryté varíme 5 minút.
Zloženie: 99% pšenica, 7% paradajkové vločky, 2% pažitka, sušená zelenina (cibuľa, petržlenová vňať)
Podiel v konečnom produkte: 100%
Alergény: obsahuje lepok
Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1459,49kJ / 348,66kcal; tuky: 1,6g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1g; sacharidy: 76,03g, z toho cukry 11,25g; bielkoviny: 10,55g; soľ 0,69g
Skladovanie: Skladovať na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Maďarsko
Hmotnosť: 250g
Výrobca a distribútor: J. VINCE