VEGÁNSKA RYŽOVÁ ČOKOLÁDA BIO 100G NATURATA
2.59 €
Základom pre všetky čokolády Naturata sú certifikované organické suroviny. Ako sladidlo sa používa surový trstinový cukor pochádzajúci z Paraguaja. Používa sa kakao Fairtrade z oblasti v Dominikánskej republike.
Fairtrade zaručuje, že cukor a kakao v tejto čokoláde spĺňajú medzinárodné štandardy spravodlivého obchodu.
Vegánska čokoláda vyrobená v Švajčiarsku zo surovín najvyššej kvality. Bez akýchkoľvek umelých prísad, len čisté prírodné spracovanie. Bez lepku, sójového lecitínu, mlieka a laktózy.
- Nakúpte ešte za 89.00 € a získajte dopravu zdarma
Popis
ZLOŽENIE
Surový trstinový cukor *, kakaové maslo *, sušený ryžový glukózový sirup * 17%, kakaová hmota *, lieskové oriešky *, mletá bourbon vanilla *, morská soľ.
*z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Obsah kakaovej sušiny min. 41%.
Môže obsahovať stopy mlieka a mandlí.
NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 G
Energia 2 400 kJ / 575 kcal
Tuky 38 g z toho nasýtené mastné kyseliny 22 g
Sacharidy 55 g z toho cukry 41 g
Proteíny 2 g
Soľ 0,22 g
SKLADOVANIE
Skladujte v suchu, pri teplote 16-18°C.
PÔVOD HLAVNEJ ZLOŽKY
Dominikánska republika
VÝROBCA
Švajčiarsko