Vrátenie tovaru

Dostali ste tovar, ktorý vám nevyhovuje alebo s ním nie ste z nejakého dôvodu spokojní? Uisťujeme vás, že sme vašej objednávke venovali maximálnu starostlivosť a zodpovednosť. Rozumieme, aké frustrujúce môže byť, keď zakúpený tovar nesplní vaše očakávania.

odstupenie zmluvy formular martons1

Ako najrýchlejšie vybaviť ?  

Zavolajte nám na :   +421944608208 alebo napíšte nám na [email protected] a popisom/ fotkou ideálne čo je Vám chýbalo/ bolo zamenené alebo iné detaily.  Do predmetu napíšte čislo objednávky .

Ak chcete reklamovať tovar, informácie nájdete na stránke :    Reklamácia tovaru.

Všetci naši zákazníci môžu tovar vrátiť až do 30 dní od prevzatia, a to aj bez udania dôvodu. Budeme veľmi radi a oceníme, ak nám dôvod vrátenia tiež uvediete, aby sme sa mohli zlepšovať.

Podmienky pre vrátenie tovaru:

  • Tovar nesmie byť poškodený.
  • Náklady na poštovné za vrátenie tovaru hradí kupujúci. 
  • Tovar musí byť kompletný, vrátane príslušenstva a návodu.

Ako vrátiť tovar:

  1. Stiahnite si formulár na odstúpenie od kúpnej zmluvy vo formáte PDF.
  2. Vytlačte a vyplňte formulár +  na konci podpíšte
  3. Zabalte tovar na reklamáciu/vrátenie: tovar dôkladne zabaľte aby sa nepoškodil a spolu s listom dajte to krabice, ideálne použite aj pôvodný obal výrobku, ale každopádne výrobok pošlite kompletný so všetkými častami.
  4. Odošlite zásielku na našu adresu – pošlite ju štandardným spôsobom , samozrejme bez dobierky na našu adresu:  Martons.sk, SKBuild s.r.o.,  Nová cesta 85/115, 92523 Jelka, tel:  +421944607208

Tento postup pre reklamácie tovaru je jednoduchý a umožňuje vám rýchlo a bezpečne vrátiť zakúpený tovar, ktorý vám nevyhovuje. Ak by ste mali dalšie otázky zavolajte +421944607208 alebo napíšte nám na [email protected]

Ako dlho trvá vrátenie peňazí za objednávku/tovaru?

Väčšinou do 5 pracovných dní od prijatia zásielky.

Ing. Zoltán Márton

konateľ Martons.sk, SKBuild s.r.o.