Collango FISH rybý kolagén typu I bez prích. 150g
15.17 €
SK/CZ COLLANGO Rybací kolagén typu I 150g/165g
Výživový doplnok/Doplněk stravy
Priemerná výživová hodnota v 100g výrobku / Průměrná výživová hodnota ve 100g výrobku:
Jedna dávka: 5g/5,5g (polovica odmerky)
5,5 g/ 5 g | RI%* | 100 g | |
Energetická hodnota | 19 kcal/ 80 kJ | 0% | 345 kcal/1440 kJ |
Tuky | 0 g | 0% | 0 g |
-z toho nasýtené/nasýcené mastné kyseliny | 0 g | 0% | 0 g |
Sacharidy | 0 g | 0% | 0 g |
Z toho cukry | 0 g | 0% | 0 g |
Sodík | 30 mg | 1,5% | 545 mg |
Bielkoviny/ Bílkoviny | 4750 mg | 9,5% | 86 g |
Hydrolyzovaný kolagén typu I | 5000 mg | 100 g | |
Kyselina L-askorbová (C vitamin) | 250 mg | 312,5% | 9090 mg |
*: RI%: Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)/ Odporúčená denná referenčná dávka pre priemerného dospolého človeka/ Doporučená denní referenční dávka pro průměrného dospolého člověka |
SK: Zloženie: Hydrolizovaný kolagén typu I (rybý), kyselina L-askorbová, kyselina jablčná, prírodná aróma, sladidlo: sukralóza, stévia (glykozidy steviolu), farba: Brilliant Blue FCF (príchuť modrej maliny) alebo červená repa (príchuť višne).
- Nakúpte ešte za 89.00 € a získajte dopravu zdarma
Popis
Prírodná aróma: Hydrolizovaný kolagén typu I (rybý).
Odporúčaná denná dávka: Denne premiešajte 1 dávku (5 g / 5,5 g, 0,5 odmernej lyžice) prášku s 200 ml vody.
Informácie pre alergikov: Vyrobené v závode na spracovanie mlieka, vajec, lepku, sóje, arašidov, orechov a zeleru!
Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dennú dávku!
Výživový doplnok nenahrádza pestrú vyváženú, rozmanitú stravu a zdravý životný štýl. Výrobok
je potrebné uchovávať mimo dosahu detí. Uskladňujte mimo dosahu malých detí. Nevhodný pre
deti, tehotné a dojčiace ženy. Uchovávajte dobre uzatvorené na chladnom, suchom mieste. Pri
zdravotných problémoch sa pred užitím poraďte so svojim lekárom!
Krajina pôvodu: Maďarsko
Minimálna trvanlivosť do: viď na balení!
Hmotnosť: 150 g / 165 g
CZ: Složení: Hydrolizovaný kolagen typu I (ryby), kyselina L-askorbová, kyselina jablečná, přírodní aroma, sladidlo: sukralóza, stevia (steviol glykosidy), barva: Brilliant Blue FCF (příchuť modré maliny) nebo červená řepa (příchuť višně).
Přírodní aroma: Hydrolizovaný kolagen typu I (rybý).
Doporučená denní dávka: Smíchejte 1 dávku (5 g / 5,5 g, 0,5 odměrky) prášku s 200 ml vody denně.
Informace o alergenech: Vyrobeno v mléce, vejcích, lepku, sóji, arašídech, ořechech a celeru!
Varování: Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada pestré stravy! Uchovávejte mimo dosah dětí. NEPŘEKRAČUJTE DOPORUČENÉ DENNÍ DÁVKOVÁNÍ!
Čistá hmotnost: 150 g / 165 g
Distribútor/Distributor : Erik Márton s.r.o., Lehnice 97,Lehnice 93037 www.najtelo.com
Collango kolagénové ryby
Sortiment kolagénových produktov spoločnosti Collango bol rozšírený o rybí kolagén na báze kolagénu Naticol® BPMG od spoločnosti Weishardt.
Meno je povinné, môžete byť zvyknutý na slovo Collango, čo znamená:
- s kvalitnou surovinou
- s ľahkým a rýchlym rozpustením
- s príjemnou vôňou a chuťou
- s ľahkým dávkovaním vďaka dávkovacej lyžičke v balení
- s dostupnými údajmi z výskumu o konkrétnej surovine, a nie o kolagéne všeobecne.
Inak to nie je ani pri tomto produkte. Napríklad výrobca surovín, ktorý sa špecializuje na rybí kolagén a vyrába niekoľko druhov rybieho kolagénu, predáva tento kolagén ako prémiový kolagén. U nás je Collango prémiový produkt.
Vlastnosti Collango Collagen Fish:
- Hydrolyzovaný rybí kolagén typu I Naticol® BPMG
- 5 000 mg (5 gramov) kolagénu / dávka
- 250mg vitamínu C / dávka
- 150g / 165g / vrecko – 30 porcií
- Prírodné, čučoriedkové a čerešňové arómy
- S prírodným farbivom
- Rozpúšťa sa ľahko a rýchlo, čistú vodu len v studenej vode
Výhody kolagénu pre ryby Collango:
- Rozpúšťa sa ľahko a rýchlo, a to aj v studenej vode
- Nemá nepríjemný zápach a chuť s neutrálnou chuťou a vôňou!
- Odolný voči teplotným výkyvom
- Dostupné výsledky výskumu pre kolagén Naticol® používaný ako surovina
- Bez konzervačných látok, proti spekaniu
- Vždy čerstvé
- Ľahko sa dávkuje vďaka dávkovacej lyžičke, ktorá je súčasťou balenia
Indikácia pre použitie: odporúča sa konzumovať 1 dávku (5g / 5,5g) denne.
Tabuľka živín
1 dávka: 5 g / 5,5 g (0,5 odmernej lyžice)
5,5 g / 5 g RI% * 100 g
Energia 19 kcal / 80 kJ 0% 345 kcal / 1440 kJ
Tuk 0 g 0% 0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g 0% 0 g
Sacharidy 0 g 0% 0 g
z toho cukor 0 g 0% 0 g
Sodík 30 mg 1,5% 545 mg
Bielkoviny 4750 mg 9,5% 86 g
Hydrolyzovaný kolagén typu I 5 000 mg 100 g
Kyselina L-askorbová (vitamín C) (iba s príchuťou) 250 mg 312,5% 9090 mg
*: RI%: Referenčný príjem pre priemerného dospelého (8400 kJ / 2 000 kcal)
Zloženie: hydrolyzovaný kolagén typu I (ryby), kyselina L-askorbová, kyselina jablčná, aróma, sladidlo: sukralóza a stévia (obsahuje steviol glykozidy), farbivo: brilantná modrá (čučoriedková príchuť) alebo červená repa (čerešňová príchuť).
Informácie o alergénoch: Vyrobené v závode, ktorý spracováva mlieko, vajcia, lieskové orechy, ryby, lepok a kôrovce!
Upozornenie: Produkt nenahrádza zmiešanú stravu a zdravý životný štýl!
Uchovávajte mimo dosahu malých detí! Neprekračujte odporúčaný denný príjem!
Skladovanie: na suchom a chladnom mieste.
Čo je to kolagén?
Kolagén je primárne spojivové tkanivo nášho tela, niečo ako kľúčová bielkovina, ktorá zaisťuje súdržnosť a pružnosť pokožky, chrupaviek a kostí. Je tiež štrukturálnym stavebným prvkom pre spojivové tkanivá, vlasy, nechty, šľachy, svaly, kĺbové chrupavky. Kolagén tvorí 75% našej pokožky a 30% celkovej bielkovinovej hmoty nášho tela.
Prečo potrebujeme kolagén?
V priebehu času sa produkcia kolagénu v tele spomalí, potom klesá a nakoniec úplne zastaví.
Prečo je dôležité, aby sa kolagén hydrolyzoval?
Počas hydrolýzy sú veľmi dlhé reťazce molekuly kolagénu „rozrezané“, čo ľudskému telu uľahčí strávenie a využitie. V bežnej reči sa želatína často mylne používa ako synonymum, aj keď medzi ne nemožno umiestniť znamienko rovnosti. Želatína pre domácnosť nie je hydrolyzovaná, takže aby sa využilo rovnaké množstvo účinnej látky ako hydrolyzovaný kolagén, musí sa spotrebovať oveľa väčšie množstvo. To isté platí pre želé, bravčovú kožu, kuracie stehná atď.
Čo treba brať do úvahy pri výbere kolagénového prípravku z hľadiska využitia kolagénu?
- Buďte hydrolyzovaný kolagén. Počas hydrolýzy sa reťazce molekúl kolagénu ľahko strávia a využijú v ľudskom tele.
- Čím vyšší je obsah účinnej látky. Prevažná väčšina výsledkov výskumu je zvyčajne založená na dennej konzumácii 5 000 – 10 000 mg kolagénu (pre prasací a hovädzí kolagén).
- Obsahujte alebo konzumujte tiež vitamín C, ktorý prispieva k využitiu kolagénu a stimuluje produkciu kolagénu v našom tele.
Čo bolo prvé? Tekutý kolagén, práškový kolagén, kolagénové kapsuly / tablety? Alebo aký je rozdiel a identita medzi týmito produktmi?
Toto nie je typický prípad sliepky a vajca! VŠETKY kolagénové formulácie začínajú svoju kariéru v POR forme. Je potom na výrobcovi / distribútorovi hotového výrobku, aby sa rozhodol, v akej podobe bude spotrebiteľovi dodaný.
Takže:
- Každý z uvedených prípravkov vychádza z práškového formátu!
- Z hľadiska uskutočnenia je veľkosť tablety a kapsuly obmedzená množstvom aktívnej zložky na 1 tabletu / kapsulu. Preto je možné, že hoci prášková formulácia obsahuje 5 000 mg kolagénu v jednej dávke, v prípade kapsúl alebo tabliet je rovnaké množstvo účinnej látky dostupné iba v množstve 20 kusov a viac.
- Prípravky, ktoré sú už dostupné v tekutej forme – pretože kolagén je druh proteínu, už rýchlo podliehajú skaze, a preto sú mimoriadne citlivé na teplotu. Aj po konzervácii sa musia po otvorení skladovať v chladničke a spotrebovať v krátkom čase.
Preto je dôležité vedomé nakupovanie! Pozrime sa nielen na cenu a počet kusov (v prípade tabliet / kapsúl) alebo dávku produktu, ale aj na obsah účinnej látky!
Čo je kolagén v Collango Collagen Fish?
Kolagén Naticol® BPMG, vybraný ako surovina pre kolagén Collango, sa skladá z bioaktívnych peptidov produkovaných Weishardtom, jedným z popredných svetových producentov kolagénu, jemnou enzymatickou hydrolýzou. Extrémne vysoká čistota, prírodná a antialergénna. Jeho účinnosť podporili početné výskumy a klinické štúdie. Ak máte zdravotné problémy s konzumáciou červeného mäsa, môžete pokojne konzumovať kolagénové ryby Collango.
Ako / akým spôsobom konzumujete kolagén Collango?
Buďte sami mixérom, aby ste vždy vedeli, čo konzumujete.
- Primiešajte šťavu
- Hoďte ním smoothie
- Môžete s ním tiež zraziť proteínový koktail
- Ochutnajte ním váš chia puding
- Primiešajte ľadovú kávu
- Rozpustite jednoducho vo vode / mlieku / jogurte