Najtelo bezlepková múčna zmes na tmavý chlieb 550g
3.97 €
Unikátna bezlepková múčna zmes vhodná pre celiatikov, osoby s HIT a ľudí s laktózovou intoleranciou.
- Nakúpte ešte za 89.00 € a získajte dopravu zdarma
Popis
Zloženie: tapioková múka (maniok škrob), pšenová múka, múka zo skorocela indického, pohánková múka, bambusová vláknina, objemové činidlo: hydrogénuhličitan sodný, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, himalájska soľ.
- Bez lepku
- Bez droždia
- Bez pridaného cukru -veľmi nízky obsah prírodného cukru
- Bez vajec
- Bez mlieka a laktózy, kazeínu
- Vhodné na HIT diétu (individuálne sa môže líšiť)
- Bez pšeničného škrobu
- Bez mlieka
- Bez vajec
- Žiadne GMO
- Žiadne hydrogenované tuky
- Žiadne konzervačné látky
Priemerná výživová hodnota v 100g výrobku:
energetická hodnota: 1360kJ / 323kcal,
tuky: 8,06g – z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,75g,
sacharidy: 52,71g – z toho cukry: 4,73g,
vlákniny: 16,74g ,
bielkoviny: 8,2g,
soľ: 1,46g.
Návod na prípravu jedného chleba: Do 215ml vlažnej vody pridajte 20ml čerstvej citrónovej šťavy alebo jablčného octu a dôkladne rozmiešajte. Pridajte 200g tejto múčnej zmesi a rukami alebo ručným mixérom dôkladne zmiešate. Z takto pripraveného cesta vyformujte bochníček, ktorý nechajte odpočívať 5 minút. Následne cesto opäť prepracujte, aby v ňom neostal vzduch. Potom už iba bochník dajte na plech vystlaný papierom na pečenie, vrch bochníka hlboko zarežte a potrite roztaveným kokosovým tukom. Pečte v predhriatej rúre pri teplote 200 stupňov 70 minút.
Upečený chlieb nechajte na mriežke vychladnúť. Nedávajte piecť do ohňovzdornej misy.
Erik Márton s.r.o., Vŕbová 1204/52, 925 23 Jelka, Slovensko.
www.najtelo.com
Skladujte na suchom mieste bez zásahu priameho slnečného žiarenia starostlivo uzavreté.
Minimálna trvanlivosť do: viď na vrchnej časti obalu.
Hmotnosť: 550g.