Najtelo jablčný ocot živý 500ml
2.57 €
Jablčný ocot (5%) nefiltrovaný, nepasterizovaný – vyrobený z domácej produkcie kvalitného jablčného muštu zo slovenských jabĺk dopestovaných bez použitia pesticídov a iných chemických látok.
Podporuje tvorbu žalúdočných štiav a tým aj účinky mastichovej terapie.
- Nakúpte ešte za 89.00 € a získajte dopravu zdarma
Popis
Popis
Čo je jablčný ocot
Jablčný ocot je produkt, ktorý vzniká fermentáciou jabĺk. Tento nápoj je známy už viac než 400 rokov vďaka svojim unikátnym vlastnostiam. Bio-fermentáciou jabĺk si jablčný ocot uchováva množstvo enzýmov, vitamínov a minerálov prospešných pre zdravie. Kvôli uchovaniu všetkých potrebných látok nesmie byť tento pasterizovaný ani filtrovaný. Jablčný ocot s maximom účinných látok je charakteristický jemnou usadeninou na spodku flaše.
Na čo slúži jablčný ocot
Jablčný ocot je určený na vnútorné, aj vonkajšie použitie. Najčastejšie sa však užíva pre podporu zdravia v nasledovných oblastiach:
podpora trávenia – enzýmy obsiahnuté v jablčnom octe stimulujú tvorbu žalúdočných štiav, utišujú zápaly tráviaceho traktu, obnovujú črevnú mikroflóru a upravujú kvalitu stolice
posilňuje účinky chioskej mastichy – pre maximalizovanie účinkov chioskej mastichy je potrebná kvalitná tvorba žalúdočných štiav, ktorú jablčný ocot zabezpečuje
znižovanie hladiny cukru v krvi a vysokého cholesterolu – jablčný ocot obsahuje kyselinu octovú, ktorá odbúrava podkožný tuk a uvoľňuje cholesterol z ciev
odvodnenie a prečistenie močových ciest – kyselina octová taktiež prečisťuje močové cesty a obličky, čím urýchľuje vylučovanie nadbytočnej vody z tela a eliminuje zápaly v močových cestách
posilnenie imunity – množstvo enzýmov, vitamínov a minerálov obsiahnutých v jablčnom octe priaznivo vplýva na celkový stav zdravie a obranyschopnosti organizmu
Prečo sa rozhodnúť pre “náš” jablčný ocot
Je to nefiltrovaný jablčný ocot v špičkovej kvalite bez pasterizácie a úpravy chemickými a konzervačnými látkami. Obsahuje maximum účinných látok – enzýmov, vitamínov a minerálov prospešných pre zdravie organizmu. Tento jablčný ocot je vyrobený z domácej produkcie, pričom už pri pestovaní samotných jabĺk neboli použité žiadne pesticídy a iné prípravky urýchľujúce rast jabĺk.
Ocot je vyrobený z jabĺk pestovaných známym kvalitným slovenským pestovateľom v Sade Lívia.
Dávkovanie a doba užívania
Jablčný ocot užívajte v pomere 1 až 2 čajové lyžičky octu do 2dcl pohára s vodou (rozmiešať) 2x denne. Užívať pred jedlom – najlepšie aj spolu s mastichou. Jablčný ocot sa odporúča užívať dlhodobo.