Košík (0)
Zatvoriť
-
-
-
-
Violife kakaová pomazánka 150g
Hodnotenie 0 z 54.03 €POZOR !!! JEDNÁ SA O CHLADENÝ TOVAR KTORÝ KURIÉROM NEDORUČUJEME!Chladená kakaová pomazánka s kokosovým olejom. Neobsahuje laktózu, lepok, sóju, ani orechy. Skvelá svačinka k čerstvému pečivu. -
-
-
Najtelo MCT olej z kokosa 500ml
Hodnotenie 0 z 510.32 €Dôsledkom rozdielu v molekulárnej štruktúre sú MCT oleje trávené, transportované a metabolizované oveľa rýchlejšie ako mastné kyseliny z bežných olejov a tukov. MCT oleje majú niektoré zaujímavé vlastnosti. V dnešnej dobe je stále používaný v medicíne, ale stal sa aj populárnym doplnkom výživy pre športovcov a vo fitness. -
-
iChoc Biela čokoláda ryžová nugát s orieškami 80g
Hodnotenie 0 z 53.02 €- Vegánska
- Ideálna pre ľudí alergických na mliečnu bielkovinu
- Lahodná kakaová chuť
- Množstvo chutí na výber
- Nemecká kvalita
- Bez laktózy
-
-
Žitnoostrovská bezlepková pekáreň Granola maliny-mandle 400g
Hodnotenie 0 z 54.00 €Krajina pôvodu: Slovensko. Hmotnosť: 400g. -
Žitnoostrovská bezlepková pekáreň Granola arašidy-kokosové chipsy 400g
Hodnotenie 0 z 53.08 €Krajina pôvodu: Slovensko. Hmotnosť: 400g. -
-
Mastiha zubná pasta s mastichovým olejom 90g
Hodnotenie 0 z 58.17 €Zubná pasta s mastichovým olejom pre prírodnú ústnu hygienu. Mastichová zubná pasta obsahuje výťažky z bylín. Dôkladná zubná hygiena je dôležitá pri prevencii proti paradentóze a zubnému kazu. Pasta neobsahuje fluór, ani umelé sladidlá. -
Country Life Ryža červená nelúpaná BIO 500g
Hodnotenie 0 z 54.84 €BIO Ryža červená nelúpaná je znamenitá bezlepková príloha k rôznym jedlám. Je plná komplexných sacharidov, ktoré vás nabijú energiou potrebnou nielen na tréning. Oproti klasickej ryži vydrží dlhšie čerstvá. Je jemne chrumkavá a má lahodnú chuť s orieškovým tónom. Má široké využitie v kuchyni a hodí sa na prípravu sladkých či slaných jedál. -
GreenFood Nattokinase 20.000FU 90 kapsúl
Hodnotenie 0 z 521.81 €Nattokinase 20.000FU = enzymatická aktivita 2000 FU (FU = jednotka degradácie fibrínu). Nattokinase je enzým patriaci do skupiny serínových proteáz (enzýmov štiepiacich fibrín). Získava sa z japonského raňajkového jedla natto (známeho už 2000 rokov), ktorý je vyrábaný fermentáciou sójových bôbov s priateľskou baktériou Bacillus subtilis natto. Nattokinasse 20.000FU je jedinečná svojím silným zložením. Každá kapsula obsahuje 100 mg enzýmu Nattokináza. -
Sonnentor Dobrá nálada-zmes kvetov a korenia BIO 25g
Hodnotenie 0 z 55.16 €Stredomorská koreniaca zmes bio. Je pikantne aromatická a unesie vás na poslednú letnú dovolenku do slnečných južných krajín. -
-
Najtelo Kanadské brusnice sušené 11,34 kg s jablkovou šťavou
Hodnotenie 0 z 5184.99 €Bez pridaného cukru a konzervačných látok s jablkovou stavou . Zloženie: 100% brusnice susene . Skladujte na suchom a chladnom mieste,bez zásahu priameho slnečného žiarenia, nevyžaduje chladenie! Krajina pôvodu: Kanada. HMOTNOST , - minimalny odber 1 KARTON 11,34KG -
Najtelo Chia semienka 1kg Volne
Hodnotenie 0 z 57.95 €Chia semienka ( celé semená Salvie Hispanica, ďalej len Chia ) je trvalá a k prostrediu priateľská potravina. Lístky obsahujú vysoký podiel oleja, ktorý je zároveň veľmi účinný repelent proti hmyzu. Vďaka tomu, nie sú nutné žiadne pesticídy pri jej pestovaní ( organické pestovanie ). V našich oblastiach sa nedá pestovať. U nás síce vyrastie zelená rastlinka, ale bez semienka. Chia na pestovanie potrebuje špeciálne podmienky. V noci väčšiu zimu a cez deň väčšie teplo.VOLNE BALENE MINIMALNY ODBER 10kg !
-
Natural Jihlava Ghí Prepustené maslo 400 g
Hodnotenie 0 z 510.66 €Maslový tuk, ktorému sa dnes hovorí podľa indickej kuchyne ghí, nie je žiadnou novinkou ani v slovenských nivách a hájoch. Naše babičky, alebo slávna kuchárka Magdalena Dobromila Rettigová, mu vraveli topené maslo alebo šmolc. Oceňovali predovšetkým to, že vďaka absencii vody a bielkovín nežlkne, takže v dobre uzavretej nádobe vydržia na chladnom a tmavom mieste aj niekoľko mesiacov. Ghí je čistý tuk, ktorý sa pripravuje veľmi pomalým prepúšťaním masla. Pri tejto procedúre sa z masla odparuje voda, ale aj vznikajúce pena, v ktorej sú mliečne bielkoviny, cukry a ďalšie látky, ktoré obsahuje bežné maslo. Výsledným produktom je naozaj čistý tuk, ktorý má žltú farbu a lahodnú maslovú vôňu i chuť s mierne nasladnutým, orechovým podtónom. Ghí sa síce vyrába z masla, ale vďaka spracovaniu sa v ňom nenachádza laktóza ani kazeín. Vďaka tejto vlastnosti si ho môžu, po porade s lekárom, dopriať aj ľudia, ktorí majú radi chuť masla, ale trpia alergiou na niektorú z mliečnych zložiek. Ďalší z jeho neoceniteľných vlastností je veľmi vysoký bod zápalnosti, ktorý sa pohybuje okolo 240 ° C. Tejto schopnosti je dosiahnuté práve vďaka tomu, že pri prepúšťaní masla sú odstránené všetky jeho prímesi. Pri pečení alebo smažení tak nedochádza k prepaľovaniu látok obsiahnutých v tukoch s nižším bodom dymivosti a k ich škodlivému uvoľňovania do potravín. Ghí je vyrábané z mlieka z českých fariem, ktoré sa pri starostlivosti o svoju pôdu a kravičky obídu bez pesticídov, priemyselných hnojív, alebo iných chemikálií. Pri jeho výrobe sa nepoužíva umelých dochucovadiel, farbív ani arómu, takže zákazník dostane ghí naozaj v jeho prirodzenej farbe, chuti a vôni. Nutričné hodnoty v 100 g: Energia: 882 kcal / 3693 kJ, Tuky: 99.0g, – z toho 65.0g nasýtené mastné kyseliny, Bielkoviny: 0.0g, Sacharidy: 0.0g, – z toho cukry: 0.0g, Soľ: 0g Minimálna trvanlivosť V uzatvorenej nádobe na chladnom a tmavom miste minimálne 12 mesiacov. Pri teplote do 20°C môžete ghí skladovať i mimo chladničky. Krajina pôvodu: Česká republika Obsah 400 ml -
Natural Jihlava Ghí Prepustené maslo 800g
Hodnotenie 0 z 520.63 €Maslový tuk, ktorému sa dnes hovorí podľa indickej kuchyne ghí, nie je žiadnou novinkou ani v slovenských nivách a hájoch. Naše babičky, alebo slávna kuchárka Magdalena Dobromila Rettigová, mu vraveli topené maslo alebo šmolc. Oceňovali predovšetkým to, že vďaka absencii vody a bielkovín nežlkne, takže v dobre uzavretej nádobe vydržia na chladnom a tmavom mieste aj niekoľko mesiacov. Ghí je čistý tuk, ktorý sa pripravuje veľmi pomalým prepúšťaním masla. Pri tejto procedúre sa z masla odparuje voda, ale aj vznikajúce pena, v ktorej sú mliečne bielkoviny, cukry a ďalšie látky, ktoré obsahuje bežné maslo. Výsledným produktom je naozaj čistý tuk, ktorý má žltú farbu a lahodnú maslovú vôňu i chuť s mierne nasladnutým, orechovým podtónom. Ghí sa síce vyrába z masla, ale vďaka spracovaniu sa v ňom nenachádza laktóza ani kazeín. Vďaka tejto vlastnosti si ho môžu, po porade s lekárom, dopriať aj ľudia, ktorí majú radi chuť masla, ale trpia alergiou na niektorú z mliečnych zložiek. Ďalší z jeho neoceniteľných vlastností je veľmi vysoký bod zápalnosti, ktorý sa pohybuje okolo 240 ° C. Tejto schopnosti je dosiahnuté práve vďaka tomu, že pri prepúšťaní masla sú odstránené všetky jeho prímesi. Pri pečení alebo smažení tak nedochádza k prepaľovaniu látok obsiahnutých v tukoch s nižším bodom dymivosti a k ich škodlivému uvoľňovania do potravín. Ghí je vyrábané z mlieka z českých fariem, ktoré sa pri starostlivosti o svoju pôdu a kravičky obídu bez pesticídov, priemyselných hnojív, alebo iných chemikálií. Pri jeho výrobe sa nepoužíva umelých dochucovadiel, farbív ani arómu, takže zákazník dostane ghí naozaj v jeho prirodzenej farbe, chuti a vôni. Nutričné hodnoty v 100 g: Energia: 882 kcal / 3693 kJ, Tuky: 99.0g, – z toho 65.0g nasýtené mastné kyseliny, Bielkoviny: 0.0g, Sacharidy: 0.0g, – z toho cukry: 0.0g, Soľ: 0g Minimálna trvanlivosť V uzatvorenej nádobe na chladnom a tmavom miste minimálne 12 mesiacov. Pri teplote do 20°C môžete ghí skladovať i mimo chladničky. Krajina pôvodu: Česká republika Obsah 400 ml -
Finck Naturkost Ghee 100% Bio Ajurvédske maslo 220 g
Hodnotenie 0 z 510.28 €Maslový tuk, ktorému sa dnes hovorí podľa indickej kuchyne ghí, nie je žiadnou novinkou ani v slovenských nivách a hájoch. Naše babičky, alebo slávna kuchárka Magdalena Dobromila Rettigová, mu vraveli topené maslo alebo šmolc. Oceňovali predovšetkým to, že vďaka absencii vody a bielkovín nežlkne, takže v dobre uzavretej nádobe vydržia na chladnom a tmavom mieste aj niekoľko mesiacov. Ghí je čistý tuk, ktorý sa pripravuje veľmi pomalým prepúšťaním masla. Pri tejto procedúre sa z masla odparuje voda, ale aj vznikajúce pena, v ktorej sú mliečne bielkoviny, cukry a ďalšie látky, ktoré obsahuje bežné maslo. Výsledným produktom je naozaj čistý tuk, ktorý má žltú farbu a lahodnú maslovú vôňu i chuť s mierne nasladnutým, orechovým podtónom. Ghí sa síce vyrába z masla, ale vďaka spracovaniu sa v ňom nenachádza laktóza ani kazeín. Vďaka tejto vlastnosti si ho môžu, po porade s lekárom, dopriať aj ľudia, ktorí majú radi chuť masla, ale trpia alergiou na niektorú z mliečnych zložiek. Ďalší z jeho neoceniteľných vlastností je veľmi vysoký bod zápalnosti, ktorý sa pohybuje okolo 240 ° C. Tejto schopnosti je dosiahnuté práve vďaka tomu, že pri prepúšťaní masla sú odstránené všetky jeho prímesi. Pri pečení alebo smažení tak nedochádza k prepaľovaniu látok obsiahnutých v tukoch s nižším bodom dymivosti a k ich škodlivému uvoľňovania do potravín. Ghí je vyrábané z mlieka z českých fariem, ktoré sa pri starostlivosti o svoju pôdu a kravičky obídu bez pesticídov, priemyselných hnojív, alebo iných chemikálií. Pri jeho výrobe sa nepoužíva umelých dochucovadiel, farbív ani arómu, takže zákazník dostane ghí naozaj v jeho prirodzenej farbe, chuti a vôni. -
Finck Naturkost Ghee 100% Bio Ajurvédske maslo 480g
Hodnotenie 0 z 520.35 €Maslový tuk, ktorému sa dnes hovorí podľa indickej kuchyne ghí, nie je žiadnou novinkou ani v slovenských nivách a hájoch. Naše babičky, alebo slávna kuchárka Magdalena Dobromila Rettigová, mu vraveli topené maslo alebo šmolc. Oceňovali predovšetkým to, že vďaka absencii vody a bielkovín nežlkne, takže v dobre uzavretej nádobe vydržia na chladnom a tmavom mieste aj niekoľko mesiacov. Ghí je čistý tuk, ktorý sa pripravuje veľmi pomalým prepúšťaním masla. Pri tejto procedúre sa z masla odparuje voda, ale aj vznikajúce pena, v ktorej sú mliečne bielkoviny, cukry a ďalšie látky, ktoré obsahuje bežné maslo. Výsledným produktom je naozaj čistý tuk, ktorý má žltú farbu a lahodnú maslovú vôňu i chuť s mierne nasladnutým, orechovým podtónom. Ghí sa síce vyrába z masla, ale vďaka spracovaniu sa v ňom nenachádza laktóza ani kazeín. Vďaka tejto vlastnosti si ho môžu, po porade s lekárom, dopriať aj ľudia, ktorí majú radi chuť masla, ale trpia alergiou na niektorú z mliečnych zložiek. Ďalší z jeho neoceniteľných vlastností je veľmi vysoký bod zápalnosti, ktorý sa pohybuje okolo 240 ° C. Tejto schopnosti je dosiahnuté práve vďaka tomu, že pri prepúšťaní masla sú odstránené všetky jeho prímesi. Pri pečení alebo smažení tak nedochádza k prepaľovaniu látok obsiahnutých v tukoch s nižším bodom dymivosti a k ich škodlivému uvoľňovania do potravín. Ghí je vyrábané z mlieka z českých fariem, ktoré sa pri starostlivosti o svoju pôdu a kravičky obídu bez pesticídov, priemyselných hnojív, alebo iných chemikálií. Pri jeho výrobe sa nepoužíva umelých dochucovadiel, farbív ani arómu, takže zákazník dostane ghí naozaj v jeho prirodzenej farbe, chuti a vôni.