Košík (0)
Zatvoriť
-
N.A! Ovocné Tyčinky Marakuja & Mango 35g
Hodnotenie 0 z 51.80 €NA! Fruit Stick MANGO & PASSION Ovocné tyčinky z koncentrovanej ovocnej šťavy a ovocného pyré mango- marakuja . Bez pridaného cukru *Bez konzervačných látok* Obsahuje pírodne sa vyskytujúce cukry z ovocia. 584g jabĺk a 83g manga a 36g marakuje je potrebných na vyrobenie 100g konečného produktu. ZLOŽENIE : Koncentrovaný jablkovy pretlak, koncentrovaná jablková šťava , koncentrovaný mangový pretlak, koncentrovaná šťava z marakuje, zahustovadlo (ptkín z ovocia) , vlaknina z citrusov, prirodné ochucovadlo (mango. Marakuja) POZNÁTE Z DM-Drogerie Markt Môže obsahovať stopy lepku, mlieka a arašidov. -
Ovocný papierik Jerky JABLKO 45g
Hodnotenie 0 z 53.07 €Zloženie: - jablká 99% - citrónová šťava 1% Energetické hodnoty: Energia: 1346 kj/318kcal Tuky: ˂0,5; 0 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g Sacharidy: 71,02 g z toho cukry: 68,1 g Vláknina: 11,01 g Bielkoviny: 1,95 G Soľ: 0,01 g -
Ovocný papierik Jerky JABLKO-JAHODA 45g
Hodnotenie 0 z 53.32 €Zloženie: - jablká (69%) - jahody (30%) - citrónová šťava (1%) Energetické hodnoty: Energia: 1346 kj/318kcal Tuky: ˂0,5; 0 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g Sacharidy: 71,02 g z toho cukry: 68,1 g Vláknina: 11,01 g Bielkoviny: 1,95 G Soľ: 0,01 g -
Ovocný papierik Jerky JABLKO-LESNÉ OVOCIE 45g
Hodnotenie 0 z 53.43 €Zloženie: - jablká (69%) - zmes plodov lesného ovocia (boulové ovocie) (30%) - citrónová šťava (1%) Energetické hodnoty: Energia: 1346 kj/318kcal Tuky: ˂0,5; 0 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g Sacharidy: 71,02 g z toho cukry: 68,1 g Vláknina: 11,01 g Bielkoviny: 1,95 G Soľ: 0,01 g -
Tyčinka Raw me – Cacao bar 40g rôzne príchute
Hodnotenie 0 z 50.90 €Raw Me tyčinky sú vyrobené bez pridaného cukru, bez konzervačných látok a len z čisto prírodných surovín. Sú bez laktózy , bez lepku, majú vysokú energetickú hodnotu a intenzívnu ovocnú chuť. Raw Me tyčinky sú vynikajúce na doplnenie energie.VLASTNOSTI
Bez lepku Áno Bez sóje Áno Bio Nie Vegan Áno -
Tyčinka Raw me – Cacao bar 40g rôzne príchute
Hodnotenie 0 z 50.90 €Raw Me tyčinky sú vyrobené bez pridaného cukru, bez konzervačných látok a len z čisto prírodných surovín. Sú bez laktózy , bez lepku, majú vysokú energetickú hodnotu a intenzívnu ovocnú chuť. Raw Me tyčinky sú vynikajúce na doplnenie energie.VLASTNOSTI
Bez lepku Áno Bez sóje Áno Bio Nie Vegan Áno -
Tyčinka Raw me – Cacao bar 40g rôzne príchute
Hodnotenie 0 z 50.90 €Raw Me tyčinky sú vyrobené bez pridaného cukru, bez konzervačných látok a len z čisto prírodných surovín. Sú bez laktózy , bez lepku, majú vysokú energetickú hodnotu a intenzívnu ovocnú chuť. Raw Me tyčinky sú vynikajúce na doplnenie energie.VLASTNOSTI
Bez lepku Áno Bez sóje Áno Bio Nie Vegan Áno -
Tyčinka Raw me – Cacao bar 40g rôzne príchute
Hodnotenie 0 z 50.90 €Raw Me tyčinky sú vyrobené bez pridaného cukru, bez konzervačných látok a len z čisto prírodných surovín. Sú bez laktózy , bez lepku, majú vysokú energetickú hodnotu a intenzívnu ovocnú chuť. Raw Me tyčinky sú vynikajúce na doplnenie energie.VLASTNOSTI
Bez lepku Áno Bez sóje Áno Bio Nie Vegan Áno -
Gullón Sandwich de chocolate negro oblátky bez cukru s čok. 250 g
Hodnotenie 0 z 52.02 €Gullón Sandwich de chocolate negro oblátky bez cukru s čok. 250 g Oblátky s veľmi kvalitnými sladidlami, bez pridaného cukru, ktoré majú skvelú chuť. Sú plnené čokoládovým krémom a poslúži ako skvelá desiata pre tých, ktorí si chcú pochutnať, ale pritom sa aj zdravšie stravovať. Môžete ich zaradiť do svojej vyváženej stravy. Tieto sušienky sú vhodné pre diabetikov ale aj pre tých, ktorí chcú jednoducho znížiť príjem cukru a dopriať si niečo sladké. -
Pereg Cuvée čierny značkové víno 0,75 l
Hodnotenie 0 z 59.69 €POZOR PRODUKT obsahuje alkohol. Nákup povolený iba osobám nad 18 rokov ! Cuvée čierny Pereg je víno vyrobené kupážou Vína z čiernych ríbezlí a Vína z arónie čiernoplodej. Víno vyrobené z arónie čiernoplodej je tpkej jódovo-zemitej chuti s tónmi škorice, čokolády a kôstok. Scelením Vína z arónie s jemným a chuťovo príjemným Vínom z čiernych ríbezlí, vzniklo excelentné cuvée čierny Pereg, jedinečnej chuti a vône s mystickou rubínovou farbou. Cuvée je podpisom vinára, jeho možnosťou vytvoriť unikátne a neopakovateľné víno. -
Rubinus rosé z čiernych ríbezlí 750ml -PEREG
Hodnotenie 0 z 58.79 €POZOR PRODUKT obsahuje alkohol. Nákup povolený iba osobám nad 18 rokov !Rubinus – rosé z čiernych ríbezlí má tmavšiu ružovú farbu s príjemnou a výraznou ríbezľovou vôňou po tomto čiernom bobuľovom ovocí. V chuti je extraktívne, výrazne ovocné, pritom svieže a ľahké. Nižší zbytkový cukor jemne dohladzuje hravé kyselinky. Víno je vyrobené z čiernych ríbezlí, ktoré pochádzajú z plantáže s certifikátom BIO pestovania.Alk.11 obj.% -
Pereg Víno z čiernych ríbezlí značkové víno 0,75 l
Hodnotenie 0 z 58.79 €POZOR PRODUKT obsahuje alkohol. Nákup povolený iba osobám nad 18 rokov !Víno z čiernych ríbezlí je vyrobené výlučne z kultivarov tohto čierneho bobuľového ovocia. Ihneď osloví svojou intenzívnou ríbezľovou arómou a sýtou rubínovo-červenou farbou. Príjemné kyselinky dovážané zbytkovým cukrom vytvárajú plné harmonické víno jedinečnej chuti hodné na všedné i nevšedné chvíle.Výrazná, harmonická chuť po čiernych ríbezliach.Intenzívna rubínovo-červená farba.Vôňa je podmanivo ríbezľová.Skladovať a podávať víno pri teplote 12-15°C.Alk. obj.%: 11,0. -
Ratanová ošatka na prípravu chleba oválna
Hodnotenie 0 z 512.77 €Návod na použitie:
Ratanové ošatky na kysnutie chlebového cesta Pekárenské ošatky sú určené na domáce a profesionálne použitie. Slúžia na kysnutie cesta, pred samotným pečením chlebíka. Ošatky sú vyrobené zo 100% prírodného materiálu „ratan“ Tento materiál má výborné podmienky na samotné kysnutie cesta pretože : - modeluje dokonalý tvar bochníka - udržuje požadovanú teplotu počas celého procesu kysnutia cesta - absorbuje vlhkosť z povrchu cesta , ktorá nasledovne umožňuje kvalitné pečenie celého chleba a jeho samotného povrchu - zachovaná rovnaká teplota umožňuje prirodzený proces kysnutia cesta , ktorá je veľmi dôležitá pri pečení chleba - tvar prírodného materiálu ošatky dodáva chlebu typický prúžkovaný vzhľad gazdovského chlebíka - cesto sa na ošatku nelepí a má jednoduchú údržbu čistenia Návod na použitie : Pred použitím ošatku vysypať škrobom , alebo hladkou múkou . Do takto pripravenej ošatky vložte cesto. V ošatke prebieha proces kysnutia. Počas procesu kysnutia sa doporučuje samotný bochník prekryť ľahkým prehozom /ľanová utierka, kuchynská utierka /. Po celkovom procese kysnutia cesto vyklopiť z ošatky na plech a vložiť ho do vyhriatej rúry . Stupeň a doba pečenia je individuálna a závisí od danej receptúry . POZOR ! Ošatky sa používajú len na kysnutie a formovanie chleba . Ošatku nikdy nevkladáme do rozpálenej rúry a chlebové cesto v ošatke nikdy nepečieme. Ošatka slúži výhradne na kysnutie cesta, nie ako nádoba, v ktorej sa cesto pečie. Údržba a čistenie ošatiek : Po použití ošatku vyčistiť kefou s pevnejšími štetinami od prebytočnej múky . Doporučené sterilizovanie ošatky je po 4 - 12 týždni vložením do vyhriatej rúry pri teplote 120° C na dobu 25.minút . Týmto procesom sa ošatka dostatočne ošetrí a bude pripravená na jej ďalšie použitie. -
-
ČOKOLÁDA CITRÓN ZÁZVOR BIO FAIRTRADE 100G NATURATA
Hodnotenie 0 z 53.16 €Vegánska, lahodná a podmanivá čokoláda očarí nielen vegánov, ale každého kto miluje čokoládu. Skvelú chuť čokolády dopĺňa kandizovaný zázvor a citrónový olej. Základom pre všetky čokolády Naturata sú certifikované organické suroviny. Ako sladidlo sa používa surový trstinový cukor pochádzajúci z Paraguaja. Používa sa kakao Fairtrade z oblastí na severe Peru a v Dominikánskej republike. Fairtrade zaručuje, že cukor a kakao v tejto čokoláde spĺňajú medzinárodné štandardy spravodlivého obchodu. Vegánska čokoláda vyrobená v Švajčiarsku zo surovín najvyššej kvality. Bez akýchkoľvek umelých prísad, len čisté prírodné spracovanie. Bez lepku, sójového lecitínu, mlieka a laktózy.ZLOŽENIE
Kakaová hmota *, surový trstinový cukor *, kakaové maslo *, kandizovaný zázvor* 10% (surový trstinový cukor *, zázvor *), mletá bourbon vanilla *, citrónový olej * * z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva Obsah kakaovej sušiny min. 57% Môže obsahovať stopy mlieka, lieskových orechov a mandlí.NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 G
Energia 2 270 kJ / 544 kcal Tuky 34 g z toho nasýtené mastné kyseliny 21 g Sacharidy 50 g z toho cukry46 g Proteíny 6 g Soľ 0,01 gSKLADOVANIE
Skladujte v suchu, pri teplote 16-18°C.PÔVOD HLAVNEJ ZLOŽKY
Peru, Dominikánska republikaVÝROBCA
Švajčiarsko -
Ratanová ošatka na prípravu chleba oválna malá 750g
Hodnotenie 0 z 512.91 €Návod na použitie:
Ratanové ošatky na kysnutie chlebového cesta Pekárenské ošatky sú určené na domáce a profesionálne použitie. Slúžia na kysnutie cesta, pred samotným pečením chlebíka. Ošatky sú vyrobené zo 100% prírodného materiálu „ratan“ Tento materiál má výborné podmienky na samotné kysnutie cesta pretože : - modeluje dokonalý tvar bochníka - udržuje požadovanú teplotu počas celého procesu kysnutia cesta - absorbuje vlhkosť z povrchu cesta , ktorá nasledovne umožňuje kvalitné pečenie celého chleba a jeho samotného povrchu - zachovaná rovnaká teplota umožňuje prirodzený proces kysnutia cesta , ktorá je veľmi dôležitá pri pečení chleba - tvar prírodného materiálu ošatky dodáva chlebu typický prúžkovaný vzhľad gazdovského chlebíka - cesto sa na ošatku nelepí a má jednoduchú údržbu čistenia Návod na použitie : Pred použitím ošatku vysypať škrobom , alebo hladkou múkou . Do takto pripravenej ošatky vložte cesto. V ošatke prebieha proces kysnutia. Počas procesu kysnutia sa doporučuje samotný bochník prekryť ľahkým prehozom /ľanová utierka, kuchynská utierka /. Po celkovom procese kysnutia cesto vyklopiť z ošatky na plech a vložiť ho do vyhriatej rúry . Stupeň a doba pečenia je individuálna a závisí od danej receptúry . POZOR ! Ošatky sa používajú len na kysnutie a formovanie chleba . Ošatku nikdy nevkladáme do rozpálenej rúry a chlebové cesto v ošatke nikdy nepečieme. Ošatka slúži výhradne na kysnutie cesta, nie ako nádoba, v ktorej sa cesto pečie. Údržba a čistenie ošatiek : Po použití ošatku vyčistiť kefou s pevnejšími štetinami od prebytočnej múky . Doporučené sterilizovanie ošatky je po 4 - 12 týždni vložením do vyhriatej rúry pri teplote 120° C na dobu 25.minút . Týmto procesom sa ošatka dostatočne ošetrí a bude pripravená na jej ďalšie použitie. -
Ratanová ošatka na chlieb – kruhová
Hodnotenie 0 z 510.83 €Návod na použitie:
Ratanové ošatky na kysnutie chlebového cesta Pekárenské ošatky sú určené na domáce a profesionálne použitie. Slúžia na kysnutie cesta, pred samotným pečením chlebíka. Ošatky sú vyrobené zo 100% prírodného materiálu „ratan“ Tento materiál má výborné podmienky na samotné kysnutie cesta pretože : - modeluje dokonalý tvar bochníka - udržuje požadovanú teplotu počas celého procesu kysnutia cesta - absorbuje vlhkosť z povrchu cesta , ktorá nasledovne umožňuje kvalitné pečenie celého chleba a jeho samotného povrchu - zachovaná rovnaká teplota umožňuje prirodzený proces kysnutia cesta , ktorá je veľmi dôležitá pri pečení chleba - tvar prírodného materiálu ošatky dodáva chlebu typický prúžkovaný vzhľad gazdovského chlebíka - cesto sa na ošatku nelepí a má jednoduchú údržbu čistenia Návod na použitie : Pred použitím ošatku vysypať škrobom , alebo hladkou múkou . Do takto pripravenej ošatky vložte cesto. V ošatke prebieha proces kysnutia. Počas procesu kysnutia sa doporučuje samotný bochník prekryť ľahkým prehozom /ľanová utierka, kuchynská utierka /. Po celkovom procese kysnutia cesto vyklopiť z ošatky na plech a vložiť ho do vyhriatej rúry . Stupeň a doba pečenia je individuálna a závisí od danej receptúry . POZOR ! Ošatky sa používajú len na kysnutie a formovanie chleba . Ošatku nikdy nevkladáme do rozpálenej rúry a chlebové cesto v ošatke nikdy nepečieme. Ošatka slúži výhradne na kysnutie cesta, nie ako nádoba, v ktorej sa cesto pečie. Údržba a čistenie ošatiek : Po použití ošatku vyčistiť kefou s pevnejšími štetinami od prebytočnej múky . Doporučené sterilizovanie ošatky je po 4 - 12 týždni vložením do vyhriatej rúry pri teplote 120° C na dobu 25.minút . Týmto procesom sa ošatka dostatočne ošetrí a bude pripravená na jej ďalšie použitie. -
Najtelo Arónia sušená mrazom celá 30 g
Hodnotenie 0 z 51.94 €„Na proces lyofilizácie sa používa ovocie, ktoré bolo do dvoch hodín po zbere šokovo zmrazené ( - 30 °C), z dôvodu uchovania si všetkých nutričných hodnôt ako u čerstvého vyzretého ovocia. Následne sa suší v špeciálnej komore pre teplote – 60 °C a postupnom zmenšovaní tlaku až po vákuum. Výsledný produkt je takmer identický s pôvodnou surovinou, keďže si zachováva farbu, chuť, arómu, minerály, vitamíny a veľkosť. -
MEDÁNEK Sušienky medové 150g
Hodnotenie 0 z 52.22 €Perníky pohánkové so slivkovým lekvárom 170g Medánek -
RICOLA Svěží alpský bez cukru, 40g
Hodnotenie 0 z 51.44 €Švajčiarsky bylinný drops zo zmesi 13 bylín bez cukru, so sladidlami. Každý drops obsahuje 8,4 mg mentolu. -
-
BIOPRODUKT JT Jablčné trubičky s karobovou polevou – dóza 45ks
Hodnotenie 0 z 517.17 €Ovocná pochoutka z čerstvé jablečné dřeně s karobovou polevou.