Košík (0)
Zatvoriť
-
EKOMEDICA PRASLIČKA ROĽNÁ ŠŤAVA 500 ML
Hodnotenie 0 z 513.55 €100 % natural produkt bez pridania cukru -
Nefdesanté CISTUS (100 % šťava z cistusu s prídavkom vitamínu C 500 ml)
Hodnotenie 0 z 513.50 €100 % pasterizovaná šťava z cistusu s prídavkom vitamínu C. -
-
ČOKOLÁDA CITRÓN ZÁZVOR BIO FAIRTRADE 100G NATURATA
Hodnotenie 0 z 53.16 €Vegánska, lahodná a podmanivá čokoláda očarí nielen vegánov, ale každého kto miluje čokoládu. Skvelú chuť čokolády dopĺňa kandizovaný zázvor a citrónový olej. Základom pre všetky čokolády Naturata sú certifikované organické suroviny. Ako sladidlo sa používa surový trstinový cukor pochádzajúci z Paraguaja. Používa sa kakao Fairtrade z oblastí na severe Peru a v Dominikánskej republike. Fairtrade zaručuje, že cukor a kakao v tejto čokoláde spĺňajú medzinárodné štandardy spravodlivého obchodu. Vegánska čokoláda vyrobená v Švajčiarsku zo surovín najvyššej kvality. Bez akýchkoľvek umelých prísad, len čisté prírodné spracovanie. Bez lepku, sójového lecitínu, mlieka a laktózy.ZLOŽENIE
Kakaová hmota *, surový trstinový cukor *, kakaové maslo *, kandizovaný zázvor* 10% (surový trstinový cukor *, zázvor *), mletá bourbon vanilla *, citrónový olej * * z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva Obsah kakaovej sušiny min. 57% Môže obsahovať stopy mlieka, lieskových orechov a mandlí.NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 G
Energia 2 270 kJ / 544 kcal Tuky 34 g z toho nasýtené mastné kyseliny 21 g Sacharidy 50 g z toho cukry46 g Proteíny 6 g Soľ 0,01 gSKLADOVANIE
Skladujte v suchu, pri teplote 16-18°C.PÔVOD HLAVNEJ ZLOŽKY
Peru, Dominikánska republikaVÝROBCA
Švajčiarsko -
Vegisteak kornšpenátek 150 g
Hodnotenie 0 z 52.88 €POZOR !!! JEDNÁ SA O CHLADENÝ TOVAR KTORÝ KURIÉROM NEDORUČUJEME! Zloženie: voda, tofu (sója*, nigari), sójová bielkovina, olej repkový, špenát 4%, konopné semienko 4%, kapusta, zemiaky, mrkva, zeler*, karfiol, smažená cibule, brokolica petržlen, pór, drožďový extrakt, zahusťovadlá (metylcelulóza, karagenan, konjaková guma), horčica*, korenie, soľ. * alergény Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1025 kJ / 245 kcal; tuky: 18,6 g; nasýtené mastné kyseliny: 1,5 g; sacharidy: 9,8 g; cukry: 2,6 g; bielkoviny: 9,2 g; soľ: 1,6 g. Krajina pôvodu: Česká republika. Skladovanie: Skladujte v chlade 1 - 7°C. Použitie: Pred použitím stačí len zohriať. -
Provita Morská soľ Atlantická hrubá 1kg
Hodnotenie 0 z 51.91 €Hrubozrnná morská soľ, bohatá na minerály a bez obsahu pridaných látok. -
-
Bio snack kukuričný Angelina jablko jahoda 30g Little Angel
Hodnotenie 0 z 51.24 €Angelina Bezlepkový snack jablko jahoda v bio kvalite. -
Ratanová ošatka na prípravu chleba oválna malá 750g
Hodnotenie 0 z 512.91 €Návod na použitie:
Ratanové ošatky na kysnutie chlebového cesta Pekárenské ošatky sú určené na domáce a profesionálne použitie. Slúžia na kysnutie cesta, pred samotným pečením chlebíka. Ošatky sú vyrobené zo 100% prírodného materiálu „ratan“ Tento materiál má výborné podmienky na samotné kysnutie cesta pretože : - modeluje dokonalý tvar bochníka - udržuje požadovanú teplotu počas celého procesu kysnutia cesta - absorbuje vlhkosť z povrchu cesta , ktorá nasledovne umožňuje kvalitné pečenie celého chleba a jeho samotného povrchu - zachovaná rovnaká teplota umožňuje prirodzený proces kysnutia cesta , ktorá je veľmi dôležitá pri pečení chleba - tvar prírodného materiálu ošatky dodáva chlebu typický prúžkovaný vzhľad gazdovského chlebíka - cesto sa na ošatku nelepí a má jednoduchú údržbu čistenia Návod na použitie : Pred použitím ošatku vysypať škrobom , alebo hladkou múkou . Do takto pripravenej ošatky vložte cesto. V ošatke prebieha proces kysnutia. Počas procesu kysnutia sa doporučuje samotný bochník prekryť ľahkým prehozom /ľanová utierka, kuchynská utierka /. Po celkovom procese kysnutia cesto vyklopiť z ošatky na plech a vložiť ho do vyhriatej rúry . Stupeň a doba pečenia je individuálna a závisí od danej receptúry . POZOR ! Ošatky sa používajú len na kysnutie a formovanie chleba . Ošatku nikdy nevkladáme do rozpálenej rúry a chlebové cesto v ošatke nikdy nepečieme. Ošatka slúži výhradne na kysnutie cesta, nie ako nádoba, v ktorej sa cesto pečie. Údržba a čistenie ošatiek : Po použití ošatku vyčistiť kefou s pevnejšími štetinami od prebytočnej múky . Doporučené sterilizovanie ošatky je po 4 - 12 týždni vložením do vyhriatej rúry pri teplote 120° C na dobu 25.minút . Týmto procesom sa ošatka dostatočne ošetrí a bude pripravená na jej ďalšie použitie. -
Ratanová ošatka na chlieb – kruhová
Hodnotenie 0 z 510.83 €Návod na použitie:
Ratanové ošatky na kysnutie chlebového cesta Pekárenské ošatky sú určené na domáce a profesionálne použitie. Slúžia na kysnutie cesta, pred samotným pečením chlebíka. Ošatky sú vyrobené zo 100% prírodného materiálu „ratan“ Tento materiál má výborné podmienky na samotné kysnutie cesta pretože : - modeluje dokonalý tvar bochníka - udržuje požadovanú teplotu počas celého procesu kysnutia cesta - absorbuje vlhkosť z povrchu cesta , ktorá nasledovne umožňuje kvalitné pečenie celého chleba a jeho samotného povrchu - zachovaná rovnaká teplota umožňuje prirodzený proces kysnutia cesta , ktorá je veľmi dôležitá pri pečení chleba - tvar prírodného materiálu ošatky dodáva chlebu typický prúžkovaný vzhľad gazdovského chlebíka - cesto sa na ošatku nelepí a má jednoduchú údržbu čistenia Návod na použitie : Pred použitím ošatku vysypať škrobom , alebo hladkou múkou . Do takto pripravenej ošatky vložte cesto. V ošatke prebieha proces kysnutia. Počas procesu kysnutia sa doporučuje samotný bochník prekryť ľahkým prehozom /ľanová utierka, kuchynská utierka /. Po celkovom procese kysnutia cesto vyklopiť z ošatky na plech a vložiť ho do vyhriatej rúry . Stupeň a doba pečenia je individuálna a závisí od danej receptúry . POZOR ! Ošatky sa používajú len na kysnutie a formovanie chleba . Ošatku nikdy nevkladáme do rozpálenej rúry a chlebové cesto v ošatke nikdy nepečieme. Ošatka slúži výhradne na kysnutie cesta, nie ako nádoba, v ktorej sa cesto pečie. Údržba a čistenie ošatiek : Po použití ošatku vyčistiť kefou s pevnejšími štetinami od prebytočnej múky . Doporučené sterilizovanie ošatky je po 4 - 12 týždni vložením do vyhriatej rúry pri teplote 120° C na dobu 25.minút . Týmto procesom sa ošatka dostatočne ošetrí a bude pripravená na jej ďalšie použitie. -
Najtelo Arónia sušená mrazom celá 30 g
Hodnotenie 0 z 51.94 €„Na proces lyofilizácie sa používa ovocie, ktoré bolo do dvoch hodín po zbere šokovo zmrazené ( - 30 °C), z dôvodu uchovania si všetkých nutričných hodnôt ako u čerstvého vyzretého ovocia. Následne sa suší v špeciálnej komore pre teplote – 60 °C a postupnom zmenšovaní tlaku až po vákuum. Výsledný produkt je takmer identický s pôvodnou surovinou, keďže si zachováva farbu, chuť, arómu, minerály, vitamíny a veľkosť. -
Bejby- kukuričné chrumky so sušenou mrkvou a so sušeným jablkami 40 g
Hodnotenie 0 z 50.62 €Detské extrudované kukuričné chrumky so sušeným ovocím a zeleninou – so sušenou mrkvou a jablkami.Vhodné pre deti od 6 rokov. -
Natural Pharm Guarana prášok 100 g
Hodnotenie 0 z 57.66 €Odporúčané dávkovanie: 1/3 čajovej lyžičky (1 g) rozmiešajte v pohári vody, ovocnej šťavy alebo inom nápoji. Guarana prášok môžete taktiež zamiešať do jogurtu, či iného jedla. Neodporúča sa užívať viac ako 2 gramy guarany denne. -
MÖLLER´S Omega 3 Double 112 kapsúl
Hodnotenie 0 z 513.76 €Jednoducho polykateľné kapsule. Zdroj Omega 3 (EPA, DHA), vitamínu A, D, E. -
Sezamový olej BIO 500 ml HEALTH LINK
Hodnotenie 0 z 511.83 €Olej je získavaný z najkvalitnejších a najčistejších semienok, pestovaných v ekologickom poľnohospodárstve. -
Salinen Austria Tabletovaná soľ 25kg
Hodnotenie 0 z 519.36 €POZOR!!! Pri tomto výrobku neplatí doprava zdarma nad 80 euro podľa našich obchodných podmienok ! viď nižšie ⇓
Tabletová regeneračná soľ SALINEN
Technické požiadavky: Obsah NaCl min. 99,0 % Vo vode nerozp. látky max. 0,10 % Sírany SO42- max. 0,50 % Ca max. 0,25 % Mg max. 0,15 % -
Farmilion Fruktóza ovocný cukor 1kg
Hodnotenie 0 z 54.08 €Pre porovnanie, obyčajný stolný cukor (sacharóza) má GI = 65 a med má GI = 55! Vzhľadom na možnosť, že nadmerná konzumácia fruktózy má vplyv na niektoré ochorenia, vrátane metabolického syndrómu a inzulínovej rezistencie, produkty s vysokým obsahom fruktózy preto môžu ľudí rovnako odradiť. Ak máte podozrenie alebo ste v ohrození ochorieť na diabetes, mali by ste si sledovať príjem ovocia, pretože jeho nadmerná konzumácia môže viesť k vysokej hladine cukru v krvi. -
Noel Dijonská horčica bio 200g
Hodnotenie 0 z 55.32 €Dijonská horčica od firmy E. Noel je vyrobená podľa tradičnej receptúry, len s prídavkom octu a morskej soli. Neobsahuje žiadne konzervačné látky. -
Zwergenwiese Horčica jemná bio 160ml
Hodnotenie 0 z 52.84 €Jemná bio horčica vhodná najmä na prípravu zálievok na šalát, údeninám a mäsu, rovnako aj k vegetariánskym jedlám. -
-
Collango kolagén typu I BASIC 300g
Hodnotenie 0 z 510.06 €Collango Collagen BASIC Collango Collagen Basic je základný kolagén, ktorého názov odkazuje na zloženie produktu, 100% bravčový kolagén. Bez pridaných vitamínov, farbív a arómy. Meno je povinné, môžete byť zvyknutý na slovo Collango, čo znamená:- s kvalitnou surovinou
- s ľahkým a rýchlym rozpustením
- s príjemnou vôňou a chuťou
- ľahké dávkovanie vďaka dávkovacej lyžičke v balení
- s dostupnými údajmi z výskumu o konkrétnej surovine, a nie o kolagéne všeobecne.
- Typ I, 100% hydrolyzovaný bravčový kolagén
- 10 000 mg (10 gramov) kolagénu / dávka
- Bez príchute
- Ľahko a zreteľne sa rozpúšťa vo vode
- 300 g / vrecúško - 30 porcií
- Ľahko a rýchlo sa rozpúšťa, čistá voda aj v studenej vode
- Nemá nepríjemný zápach a chuť s neutrálnou chuťou a vôňou!
- Odolný voči teplotným výkyvom
- Dostupné výsledky výskumu pre kolagén ProTake® používaný ako surovina
- Bez konzervačných látok, proti spekaniu
- Vždy čerstvé
- Ľahko sa dávkuje vďaka dávkovacej lyžičke, ktorá je súčasťou balenia
- Buďte hydrolyzovaný kolagén. Počas hydrolýzy sa reťazce molekúl kolagénu ľahko strávia a využijú v ľudskom tele.
- Čím vyšší je obsah účinnej látky. Prevažná väčšina výsledkov výskumu je zvyčajne založená na dennej konzumácii 5 000 - 10 000 mg kolagénu.
- Obsahujte alebo konzumujte tiež vitamín C, ktorý prispieva k využitiu kolagénu a stimuluje produkciu kolagénu v našom tele.
- Každý z uvedených produktov vychádza z profesionálneho formátu!
- Z hľadiska uskutočnenia je veľkosť tablety a kapsuly obmedzená množstvom aktívnej zložky na 1 tabletu / kapsulu. Preto je možné, že hoci prášková formulácia obsahuje 10 000 mg kolagénu v jednej dávke, v prípade kapsúl alebo tabliet je rovnaké množstvo účinnej látky k dispozícii iba do 20 kusov.
- Formulácie, ktoré sú už dostupné v tekutej forme, pretože kolagén je typ proteínu, ktorý už v tekutej forme veľmi rýchlo podlieha skaze, takže je mimoriadne citlivý na teplotu. Aj po konzervácii sa musia po otvorení skladovať v chladničke a spotrebovať v krátkom čase.
- Primiešajte šťavu
- Hoďte ním smoothie
- Môžete s ním tiež zraziť proteínový koktail
- Ochutnajte ním váš chia puding
- Primiešajte ľadovú kávu
- Rozpustite jednoducho vo vode / mlieku / jogurte
- Je možné konzumovať 1 dávku denne (10 000 mg kolagénu) po dobu 3 mesiacov cyklicky, teda ako kúru, a potom postačí konzumovať 1 dávku raz týždenne.
- V prípade pravidelnej konzumácie stačí polovičná denná dávka Collanga.
- osteoporóza a sarkopénia
- artróza
-
Collango kolagén Extra zmes modrá malina 348g
Hodnotenie 0 z 521.68 €SK/CZ Výživový doplnok/Doplněk stravy Collango Kolagén EXTRA zmes pour homme 346g Priemerná výživová hodnota v 100g výrobku / Průměrná výživová hodnota ve 100g výrobku: Jedna dávka: 11,6g (jedna odmerka)11,6 g NRV %* 100 g Energetická hodnota 21kcal/88kJ 1% 178kcal/745kJ Tuky 0 g 0% 0 g -z toho nasýtené/nasýcené mastné kyseliny 0g 0% 0 g Sacharidy 0,2 g 0% 1,6 g Z toho cukry 0 g 0% 0 g Sodík 61,5 mg 2,5% 1136mg Bielkoviny/ Bílkoviny 5 g 10% 43 g Hydrolyzovaný kolagén typu I 5000 mg 43 g Metylsulfonylmetán / Methylsulfonylmethane 2000mg 17240 mg D-Glukozamín HCl (vegánsky)/ D-glukosamin HCl (veganský) 1500 mg 12930 mg Chondroitín sulfát Na/ Chondroitin sulfát Na 400mg 3450 mg Kyselina L-askorbová (C vitamin) 1000mg 1250% 8620 mg Hydrolyzovaný kolagén typu II Peptan®/ Hydrolyzovaný kolagen typu II Peptan® Hydrolyzovaný kolagén / Hydrolyzovaný kolagen 55-70% Glykozaminoglykány / Glykosaminoglykány 12-25% Chondroitín / Chondroitin / 12% Kyselina hyalurónová / Kyselina hyaluronová / 1-2% 300 mg 2586 mg Natívny kurací kolagénový matrix typu II/ Nativní kurací kolagénový matrix typu II / 40 mg 344,8 mg *NRV %: Reference intake of an average adult / Odporúčená denná referenčná dávka pre priemerného dospolého človeka / Doporučená denní referenční dávka pro průměrného dospolého člověka -
Collango kolagén Extra zmes višňa 348g
Hodnotenie 0 z 521.68 €SK/CZ Výživový doplnok/Doplněk stravy Collango Kolagén EXTRA zmes pour homme 346g Priemerná výživová hodnota v 100g výrobku / Průměrná výživová hodnota ve 100g výrobku: Jedna dávka: 11,6g (jedna odmerka)11,6 g NRV %* 100 g Energetická hodnota 21kcal/88kJ 1% 178kcal/745kJ Tuky 0 g 0% 0 g -z toho nasýtené/nasýcené mastné kyseliny 0g 0% 0 g Sacharidy 0,2 g 0% 1,6 g Z toho cukry 0 g 0% 0 g Sodík 61,5 mg 2,5% 1136mg Bielkoviny/ Bílkoviny 5 g 10% 43 g Hydrolyzovaný kolagén typu I 5000 mg 43 g Metylsulfonylmetán / Methylsulfonylmethane 2000mg 17240 mg D-Glukozamín HCl (vegánsky)/ D-glukosamin HCl (veganský) 1500 mg 12930 mg Chondroitín sulfát Na/ Chondroitin sulfát Na 400mg 3450 mg Kyselina L-askorbová (C vitamin) 1000mg 1250% 8620 mg Hydrolyzovaný kolagén typu II Peptan®/ Hydrolyzovaný kolagen typu II Peptan® Hydrolyzovaný kolagén / Hydrolyzovaný kolagen 55-70% Glykozaminoglykány / Glykosaminoglykány 12-25% Chondroitín / Chondroitin / 12% Kyselina hyalurónová / Kyselina hyaluronová / 1-2% 300 mg 2586 mg Natívny kurací kolagénový matrix typu II/ Nativní kurací kolagénový matrix typu II / 40 mg 344,8 mg *NRV %: Reference intake of an average adult / Odporúčená denná referenčná dávka pre priemerného dospolého človeka / Doporučená denní referenční dávka pro průměrného dospolého člověka