Xylitol Brezový cukor 25kg VOLNE
6.98 €
Brezový cukor Xylitol je prírodný cukor, ktorý sa chuťou, sladivosťou ako aj použitím vyrovná klasickému repnému alebo trstinovému cukru. Môžeme ho používať všade tam, kde používame štandardný cukor. Na rozdiel od neho však má o 40% nižšiu kalorickú hodnotu.
Glikemický index brezového cukru: GI = 7
(pre porovnanie: GI klasického bieleho alebo hnedého cukru je 70 až 100)
- Nakúpte ešte za 89.00 € a získajte dopravu zdarma
Popis
Dovoľte mi aby som Vám predstavil nový druh kryštálového cukru – prírodný cukor, ktorý chuťou, sladkosťou ako aj použitím sa takmer úplne vyrovná klasickému repnému alebo trstinovému cukru, je rovnako použiteľný, avšak má o 40% nižšiu kalorickú hodnotu. Má množstvo pozitívnych vplyvov na ľudský organizmus: nepriberá sa z neho, neokysľuje organizmus, je antibakteriálny, podporuje trávenie, neprispieva k tvorbe zubného kazu, preto je vhodný pre diabetikov, pri redukčnej diéte, pre tehotné ženy trpiace tehotenskou cukrovkou, pri nedostatku vápnika ako aj pre deti a dospelých trpiacich zubným kazom. Jeho pozitívny vplyv na zdravie potvrdzuje množstvo štúdií a vedeckých testov, ako aj čoraz väčší počet pozitívnych spotrebiteľských ohlasov.
Brezový cukor má množstvo pozitívnych vlastností – nepriberá sa z neho, neokysľuje organizmus, je antibakteriálny, podporuje trávenie, zabraňuje tvorbe zubného kazu, je vhodný aj pre diabetikov, pri redukčnej diéte, pre tehotné ženy trpiace tehotenskou cukrovkou, pri nedostatku vápnika. Jeho pozitívny vplyv na zdravie potvrdzuje množstvo štúdií a vedeckých testov, ako aj čoraz väčší počet pozitívnych spotrebiteľských ohlasov.
Glikemický index brezového cukru: GI = 7
(pre porovnanie: GI klasického bieleho alebo hnedého cukru je 70 až 100)
Účinky brezového cukru na ľudský organizmus:
- znižuje potrebu inzulínu v tele
- pôsobí antibakteriálne, ako prirodzené antibiotikum
- je účinný voči plesňovým ochoreniam a kandidózam
- udržiava a stabilizuje nízku hladinu cukru v krvi
- má detoxikačné a alkalizačné účinky
- zamedzuje tvorbe zubného kazu
- ústne baktérie nedokážu odbúrať brezový cukor, preto sa nevytvára kyselina
- znižuje tvorbu zubného povlaku a spomaľuje proces tvorby zubného kameňa
- znižuje chuť do jedla, znižuje pocit hladu
- podporuje tráviace procesy
- má o 40% menej kalórií a 75% menej uhľohydrátov ako bežný rafinovaný cukor
- zvyšuje tvorbu kolagénu
- znižuje riziko artritídy
Kedže má brezový cukor výrazné antibakteriálne účinky, nezabezpečuje vhodnú pôdu pre kvasinky ani pre droždie.Nie je teda vhodný na prípravu kysnutého cesta.
Brezový cukor možno používať v neobmedzenom množstve. Jeho pozitívne účinky sa dosahujú dlhodobým a pravidelným používaním. Predstavuje zdravú, chutnú a účinnú alternatívu klasického cukru.
Krajina pôvodu: Fínsko