Košík (0)
Zatvoriť
-
Molino Cosma Manitoba 1 kg
Hodnotenie 0 z 52.08 €1.79 €Popis produktu
Múka Manitoba je vyhľadávaná mnohými kváskovými žienkami pre jej úžasné vlastnosti pri pečení rôznych kváskových špecialít - croissantov, bagetiek či iných špecialít. Vďaka vysokému obsahu bielkovín (až 15%) má vysokú nasiakavosť a označuje sa aj ako "silná múka". Obsahuje veľa lepku a navyše až 3% vitálneho lepku. Manitoba je vyhľadávaná mnohými pekármi vďaka jej elasticite a pružnej konzistencii. Využíva sa aj na zvýšenie elasticity ostatných múk. Cesto z Manitoby je nadýchané a vydrží dlhšie čerstvé než cesto z bežných múk. Tajomstvo múky Manitoba je v jej obsahu bielkovín a lepku. Lepok obsahuje gliadín a glutenín (75-95%), ktorý sa nachádza v endosperme zrna. Tento gliadín a glutenín sa nenachádza v klíčku či otrubách, preto celozrnná múka nedokáže nahradiť múku Manitoba. Gliadín je zodpovedný za pružnosť, glutenín za ťažnosť cesta. Múka Manitoba sa využíva na špeciálne pečenie - Panettone, Pandoro, Colomba, Bomboloni, ... Odporúča sa aj na prípravu francúzskych Baguette a indických Chapati. Spôsob použitia: spracujte múku s kváskom. Nechajte vykysnúť cca. 18 – 20 hod. -
Molino Cosma múka na Pizzu 1 kg
Hodnotenie 0 z 51.53 €Pizza múka typ „0“ Molino Cosma 1 kg
MOLINO COSMA PIZZA múka 1kg Ideálna na prípravu talianskej PIZZE Skladujte na suchom a tmavom mieste. Môže obsahovať sójové bôby,sezam obsahuje glutén! Zloženie: pšeničná múka. Krajina pôvodu: Taliansko. Distribútor v SR: Erik Márton s.r.o.,Lehnice 97,Lehnice 93037 www.najtelo.com. Priemerná výživová hodnota v 100g výrobku: Energia:1451kJ / 342kcal, Tuky:1g z toho nasýtené mastné kyseliny:0,1g, Sacharidy:71g z toho cukor:1,8g, Bielkoviny:11g, Soľ:0,g. Hmotnosť: 1kg. Tento produkt obsahuje max. 15,5%vlhkosti. Podlieha prírodzenému úbytku hmotnosti. Obsah soli je výlučne kvôli prirodzenému obsahu soli. Minimálna trvanlivosť do: vid hore na balení!